din

Numai știri validat

sâmbătă 4 mai 2024
CALITATE ITALIANĂ ÎN LUME
CALITATE ITALIANĂ ÎN LUME

Director editorial
CLAUDIA BORTOLOTTI

Opinionist
RAFFAELE AVALLONE

Manager de site
ROBERTO PAPAVERONE

BREAKING NEWS - STREAMING NEWS

Gică Hagi, resemnat după eșecul Farului din Cupa României

Deși avea un moral bun după victoria cu Dinamo, Farul Constanța a pierdut primul meci din grupele Cupei României. Constănțenii au fost învinși de FC Voluntari cu scorul de 2-0.

Gheorghe HagiFoto: Razvan Pasarica / Sport News / Profimedia

Farul a fost învinsă de FC Voluntari

Farul Constanța a început cu stângul în Cupa României și a pierdut disputa cu FC Voluntari, scor 2-0.

Gica Hagi a dat ocazia și celorlalți jucători din lot să demonstreze ce pot, însă echipa sa a pierdut destul de categoric în fața ilfovenilor.

La finalul disputei, antrenorul constănțenilor a tras concluzii după acest eșec și a dezvăluit unde s-a făcut diferența pe teren.

„Mi-am asumat această decizie, trebuia să le dau oportunități și celorlalți, avem foarte mulți jucători în lot. A fost un test pentru ei, din păcate l-au picat și de aici o să începem să reflectăm.

N-ai cum să scapi, noi vorbim de rezultate, dar din păcate n-au trecut testul, din contră. N-au făcut mai nimic, foarte lenți, previzibili, n-ai cum să joci fotbal așa. Vom analiza și pe viitor bineînțeles că vom lua niște decizii.

Fotbalul nu se joacă singur, nu vorbim de un jucător, nu dau niciun nume. Au fost 20 și ceva în tot lotul, vom vedea, dar nu de azi pe mâine, ci până la iarnă. La fotbal trebuie să intri și să arați cât de bun ești.

Nu mă interesează programul, eu trebuie să joc. N-am costum, nu sunt la cravată, acționarul e undeva departe. Eu sunt manager, vorbesc la nivel tehnic, nu administrativ.” – a transmis Gică Hagi, potrivit Digi Sport.

Serviciu internațional ATM

Asistenta tehnica la instalarea bancomatelor

Cele trei povești capitale

de

Sondajele

Opinii

Dă-i un vot

Dați o părere

Faceți o căutare

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Meteo

Mercati Finanziari

Offerto da Investing.com

Coltul amintirilor...