din

Numai știri validat

miercuri 8 mai 2024
CALITATE ITALIANĂ ÎN LUME
CALITATE ITALIANĂ ÎN LUME

Director editorial
CLAUDIA BORTOLOTTI

Opinionist
RAFFAELE AVALLONE

Manager de site
ROBERTO PAPAVERONE

BREAKING NEWS - STREAMING NEWS

SUA dă în judecată Amazon pentru abuz de poziție dominantă

Comisia Federală de Comerţ (FTC) din SUA și 17 state au depus marți o plângere împotriva Amazon, pe care o acuză de „strategii anticoncurențiale și neloiale de a-și menține ilegal monopolul” asupra comerțului online, potrivit unui comunicat de presă al agenției federale, relatează AFP și Reuters.

Logo AmazonFoto: Andreistanescu | Dreamstime.com

FTC, responsabilă și cu protecția consumatorilor, are deja în derulare mai multe investigații și plângeri împotriva platformei pe diverse subiecte, de la confidențialitatea datelor până la practicile sale comerciale.

„FTC și partenerii săi de stat spun că acțiunile Amazon îi permit să împiedice rivalii și vânzătorii să scadă prețurile, să degradeze calitatea pentru cumpărători, să suprataxeze vânzătorii, să înăbușe inovația și să împiedice rivalii să concureze în mod corect cu Amazon”, a spus agenția într-un comunicat.

FTC a spus că a cerut instanței să emită o ordonanță permanentă prin care să ordone Amazon.com să înceteze comportamentul său ilegal.

FTC a spus că Amazon, fondată în 1994, a pedepsit vânzătorii care încercau să ofere prețuri mai mici decât cele ale Amazon, făcând dificil pentru consumatori să găsească vânzătorul pe platforma Amazon.

Alte acuzații includ că Amazon a acordat prioritate propriilor produse de pe platformele sale față de cele ale concurenților care erau, de asemenea, pe platformă.

Serviciu internațional ATM

Asistenta tehnica la instalarea bancomatelor

Cele trei povești capitale

de

Sondajele

Opinii

Dă-i un vot

Dați o părere

Faceți o căutare

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Meteo

Mercati Finanziari

Offerto da Investing.com

Coltul amintirilor...