din

Numai știri validat

joi 2 mai 2024
CALITATE ITALIANĂ ÎN LUME
CALITATE ITALIANĂ ÎN LUME

Director editorial
CLAUDIA BORTOLOTTI

Opinionist
RAFFAELE AVALLONE

Manager de site
ROBERTO PAPAVERONE

BREAKING NEWS - STREAMING NEWS

Sunt medic, de ce aș folosi telemedicina? Avantajele unui cabinet medical online

​Platforma independentă de telemedicină Digital Clinics vine în sprijinul medicilor și psihologilor care își doresc o interacțiune simplă și eficientă cu pacienții lor. ”Sunt medic, de ce aș folosi telemedicina?”. Iată una dintre întrebările pe care și le pun profesioniștii din sănătate. Specialiștii Digital Clinics ne explică principalele avantaje ale unui cabinet medical online.

TelemedicinăFoto: Digital Clinics

Pentru medici și psihologi, „cabinetul online” este la doar un click distanță. Înscrierea în platformă se realizează în totalitate online, iar procesul de validare poate fi urmărit în timp de real de către medicul care s-a înscris. Peste 50 de medici sunt deja înscriși pe www.digital-clinics.com, iar avantajele consultațiilor online sunt multiple.

O dată înscriși în platformă, specialiștii pot acorda consultații online, video, și au posibilitatea de a face controale, de a verifica analize sau de a acorda o a doua opinie în cazul unui diagnostic mai complicat, fără a merge fizic la cabinet.

Un alt avantaj al folosirii platformei îl reprezintă posibilitatea ca fiecare medic sau psiholog să își stabilească în mod diferit tariful, în funcție de timpul alocat consultației online și de tipul acesteia (de exemplu: un prim control, interpretare analize sau consultație). La finalul fiecărei consultații, medicii au posibilitatea de a scrie și trimite rapoarte și rețete medicale, cu parafa inclusă, direct din platformă.

Programarea consultațiilor online se face exclusiv în funcție de programul propriu al medicului. Mai mult, acesta poate reprograma sau modifica orarul stabilit pentru consultații cu un singur click, în cazul în care apar urgențe în agenda sa.

Un cabinet medical online aduce și avantajul unei mai bune gestionări financiare. Platforma Digital Clinics emite automat, la finalul fiecărei luni, facturile aferente consultațiilor, iar plățile se fac în următoarele 24 de ore.

Lansată în urmă cu 3 ani, Digital Clinics oferă pacienților posibilitatea de a afla rapid răspunsuri legate de sănătatea lor de la medici și psihologi din România și din străinătate. În plus, în secțiunile Articole și Podcasturi, publicul larg poate descoperi cele mai bune sfaturi de prevenție și viață echilibrată oferite de medicii și psihologii Digital Clinics.

Articol susținut de Digital Clinics ​

Serviciu internațional ATM

Asistenta tehnica la instalarea bancomatelor

Cele trei povești capitale

de

Sondajele

Opinii

Dă-i un vot

Dați o părere

Faceți o căutare

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Meteo

Mercati Finanziari

Offerto da Investing.com

Coltul amintirilor...