din

Numai știri validat

duminică 28 aprilie 2024
CALITATE ITALIANĂ ÎN LUME
CALITATE ITALIANĂ ÎN LUME

Director editorial
CLAUDIA BORTOLOTTI

Opinionist
RAFFAELE AVALLONE

Manager de site
ROBERTO PAPAVERONE

BREAKING NEWS - STREAMING NEWS

ChatGPT prinde glas

ChatGPT poate acum să răspundă cu voce la întrebări şi poate fi chestionat pe baza imaginilor de utilizatorii care plătesc abonamentul lunar, scrie news.ro

ChatGPT este un instrument care îți poate simplifica viața și munca, dacă știi să-l folosești corectFoto: Dmitrii Melnikov / Alamy / Alamy / Profimedia

OpenAI a lansat un update pentru ChatGPT, care îi conferă acestuia voce. În loc să răspundă doar în scris, acesta poate acum să răspundă şi cu voce la interpelări.

Vocea nu se bazează pe vechiul sistem text-to-speech, prin care o voce robotică citeşte textul dintr-o pagină, ci este generată pe baza unui eşantion de câteva secunde al unui discurs produs de actori profesionişti de voce.

Asta face ca cele cinci voci între care utilizatorii pot alege să sune cât mai natural.

Cu aceeaşi ocazie, o nouă facilitate permite utilizatorilor să trimită chatbot-ului o imagine şi să pună întrebări legate de conţinutul acesteia.

De exemplu, un utilizator ar putea posta o imagine cu un obiect stricat şi întreba cum îl poate repara. Aceeastă opţiune va fi cu adevărat utilă în momentul în care producătorul va rezolva problema ”halucinaţiilor” de care ChatGPT şi restul chatboţilor suferă în prezent.

Aceste funcţionalităţi vor fi disponibile doar celor care plătesc 20 de dolari pe lună pentru abonamentul ChatGPT Plus sau companiilor abonate la planul Enterprise.

Serviciu internațional ATM

Asistenta tehnica la instalarea bancomatelor

Cele trei povești capitale

de

Sondajele

Opinii

Dă-i un vot

Dați o părere

Faceți o căutare

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Meteo

Mercati Finanziari

Offerto da Investing.com

Coltul amintirilor...