din

Numai știri validat

luni 29 aprilie 2024
CALITATE ITALIANĂ ÎN LUME
CALITATE ITALIANĂ ÎN LUME

Director editorial
CLAUDIA BORTOLOTTI

Opinionist
RAFFAELE AVALLONE

Manager de site
ROBERTO PAPAVERONE

BREAKING NEWS - STREAMING NEWS

Carlo Ancelotti este istorie – Antrenorul care o va prelua pe Real Madrid după plecarea sa

Carlo Ancelotti va prelua la finalul acestui sezon echipa națională de fotbal a Braziliei, iar Real Madrid i-a găsit deja înlocuitorul perfect antrenorului italian. Favoritul este un fost jucător al echipei de pe Santiago Bernabeu.

Xabi AlonsoFoto: Sebastian Räppold/Matthias Koch / imago sportfotodienst / Profimedia

Xabi Alonso, marele favorit pentru a o prelua pe Real Madrid

Carlo Ancelotti are zilele numărate la Real Madrid.

Antrenorul italian a ajuns la un acord cu Federația de Fotbal din Brazilia pentru a prelua echipa națională din vara anului 2024, iar oficialii lui Real Madrid sunt deja în căutarea unui antrenor care să preia formația din sezonul următor.

Potrivit Radio Marca, Xabi Alonso este favorit să o preia pe Real Madrid din vara anului 2024.

Acesta se află din octombrie 2022 pe banca celor de la Bayer 04 Leverkusen, iar echipa din Bundesliga a crescut enorm sub comanda spaniolului.

În sezonul precedent, Alonso a adunat 37 de meciuri pe banca lui Leverkusen, iar bilanțul este unul foarte bun: 17 victorii, 10 rezultate de egalitate și 10 înfrângeri.

Mai mult decât atât, Bayer 04 Leverkusen a încheiat sezonul trecut pe locul 6 și a calificat echipa în grupele UEFA Europa League.

Începutul acesta de sezon este și mai bun pentru Leverkusen, care are 6 victorii, un rezultat de egalitate și zero înfrângeri.

Totodată, Leverkusen se află pe locul doi în Bundesliga, la egalitate de puncte cu campioana Bayern Munchen și un golaveraj de 17:6.

Mutarea lui Alonso la Real Madrid pare a fi o certitudine, ținând cont de faptul că Florentino Perez s-a interesat recent de serviciile acestuia, menționează sursa citată.

Xabi Alonso a fost și jucător la Real Madrid în perioada august 2009 – august 2014 și a strâns 236 de apariții în tricoul Blanco.

Serviciu internațional ATM

Asistenta tehnica la instalarea bancomatelor

Cele trei povești capitale

de

Sondajele

Opinii

Dă-i un vot

Dați o părere

Faceți o căutare

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Meteo

Mercati Finanziari

Offerto da Investing.com

Coltul amintirilor...