din

Numai știri validat

luni 29 aprilie 2024
CALITATE ITALIANĂ ÎN LUME
CALITATE ITALIANĂ ÎN LUME

Director editorial
CLAUDIA BORTOLOTTI

Opinionist
RAFFAELE AVALLONE

Manager de site
ROBERTO PAPAVERONE

BREAKING NEWS - STREAMING NEWS

Poliția britanică a început ancheta în cazul acuzațiilor de agresiune sexuală aduse actorului Russell Brand

Poliția britanică a anunțat luni că a lansat o anchetă cu privire la o acuzațiile de infracțiuni sexuale care îl vizează pe actorul Russell Brand, în urma rapoartelor din presă conform cărora patru femei l-ar fi acuzat pe comediant de o serie de agresiuni sexuale, relatează Reuters.

Russell BrandFoto: Youtube / Planet / Profimedia

La începutul acestei luni, ziarul Sunday Times și Channel 4 TV au raportat că mai multe femei l-au acuzat pe Brand, în vârstă de 48 de ani, de infracțiuni sexuale, inclusiv viol, care au fost comise între 2006 și 2013.

Brand a respins „acuzațiile penale foarte grave”, spunând pe canalele sale de socializare că nu a întreținut niciodată sex fără consimțământ.

„În urma unei investigații efectuate de Dispatches de la Channel 4 și de The Sunday Times, Met a primit o serie de acuzații de infracțiuni sexuale la Londra”, a declarat Poliția Metropolitană din Londra într-un comunicat.

„Am primit, de asemenea, o serie de acuzații de infracțiuni sexuale comise în altă parte a țării și le vom investiga”.

Poliția a refuzat să ofere detalii despre datele, numărul incidentelor sau detaliile infracțiunilor investigate.

Cu toate acestea, săptămâna trecută, în urma rapoartelor din presă, poliția a spus că a primit o acuzație de agresiune sexuală despre care se spune că ar fi avut loc în Soho, în centrul Londrei, în 2003.

„Continuăm să încurajăm pe oricine crede că ar fi fost victima unei infracțiuni sexuale, indiferent de cât de demult a fost aceasta, să ne contacteze”, a declarat detectivul Andy Furphy, care conduce ancheta.

De când acuzațiile au fost publicate și difuzate pentru prima dată, mass-media britanică a detaliat alte relatări ale femeilor care pretind că Brand, fostul soț al cântăreței americane Katy Perry și cândva unul dintre cei mai importanți actori de comedie din țară, a avut un comportament inadecvat.

De asemenea, impresarii săi au anunțat că spectacolele rămase ale unui turneu de stand-up au fost amânate, în timp ce YouTube a declarat marțea trecută că a decis să suspende difuzarea de reclame pe canalul deţinut de Russell Brand.

Brand a acuzat „big tech”, guvernul și mass-media că au încercat să închidă vocile independente.

Cu toate acestea, el nu a făcut nicio referire imediată la acuzațiile de infracțiuni sexuale.

Serviciu internațional ATM

Asistenta tehnica la instalarea bancomatelor

Cele trei povești capitale

de

Sondajele

Opinii

Dă-i un vot

Dați o părere

Faceți o căutare

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Meteo

Mercati Finanziari

Offerto da Investing.com

Coltul amintirilor...