din

Numai știri validat

miercuri 24 aprilie 2024
CALITATE ITALIANĂ ÎN LUME
CALITATE ITALIANĂ ÎN LUME

Director editorial
CLAUDIA BORTOLOTTI

Opinionist
RAFFAELE AVALLONE

Manager de site
ROBERTO PAPAVERONE

BREAKING NEWS - STREAMING NEWS

Un șofer care a provocat un accident cu 4 morți și 5 răniți pe DN 2 fusese amendat de zeci de ori pentru viteză și i-a fost reținut anual permisul auto

Un șofer care cu o zi în urmă a provocat un accident soldat cu moartea a patru persoane și rănirea altor cinci a avut permisul reţinut de mai multe ori şi a primit zeci de amenzi pentru nerespectarea regimului de viteză, a declarat joi ministrul de Interne, Lucian Bode. Accidentul a fost provocat de un bărbat care a intrat cu mașina pe contrasens, vrând să depășească, în afara localității Sinești (Ialomița), pe E85, cunoscut drept ”drumul morții” din cauza numărului mare de accidente petrecute acolo.

AmbulantaFoto: Departamentul pentru Situatii de Urgenta

Bode a declarat, joi, la Constanţa, că şoferul care a provocat accidentul în care patru persoane au murit, în localitatea ialomiţeană Sineşti fusese sancţionat de zeci de ori pentru nerespectarea regimului de viteză.

  • “În condiţiile în care vom constata că este nevoie de o înăsprire şi mai puternică a sancţiunilor pentru astfel de fapte, o vom face.
  • Ieri am avut un accident cu patru persoane decedate, la Sineşti. (…) respectivul șofer care a produs accidentul a obţinut permisul auto, cred, în 2018. I-a fost reţinut în fiecare an: 2018, 2019, 2020.
  • A fost sancţionat de zeci de ori pentru nerespectarea regimului de viteză.
  • (…)Pentru astfel de oameni sancţiunile sunt încă prea moi, deci prea blânde”, a spus Lucian Bode, citat de News.ro.

Întrebat dacă se referă la creşterea valorii sancţiunilor, el a răspuns: “Mă refer la tot palierul, de la valoare… dar nu valoarea-i deranjează să ştiţi pe cei cu maşini puternice, a căror valoare depăşeşte zeci de mii de euro, sute de mii de euro, nu valoarea îi deranjează, ci faptul că, pe lângă amendă, suspendarea dreptului de a conduce pentru 90 de zile, pentru 120 de zile, cred că îi afectează mai mult. Şi în astfel de situaţii grave imposibilitatea ca respectivul conducător auto să poată să susţină un examen în această perioadă, să dobândească permisul mai repede decât cele 90 – 120 de zile”.

Serviciu internațional ATM

Asistenta tehnica la instalarea bancomatelor

Cele trei povești capitale

de

Sondajele

Opinii

Dă-i un vot

Dați o părere

Faceți o căutare

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Meteo

Mercati Finanziari

Offerto da Investing.com

Coltul amintirilor...